Výrobce

Rybářství Kolář, a.s.

Obchodní název: Rybářství Kolář, a.s.

Kraje: Kraj Vysočina

Obory: Ryby a ostatní vodní živočichové

Obdržená ocenění:

<
>

Kontaktní informace

Adresa: Dešná 19, 378 73 Dešná

Telefon: +420 384 498 122

Fax: +420 384 498 114

E-mail: simacek@rybarstvikolar.cz

WWW: www.rybarstvikolar.cz/

Seznam výrobků se značkou Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR

Pstruh lososový fileta bez kůže, Siven fileta bez kůže, Siven fileta s kůží, Siven kuchaný, Pstruh fileta bez kůže, Pstruh kuchaný, Pstruh lososový fileta s kůží, Siven lososový fileta s kůží, Pstruh fileta s kůží, Siven lososový fileta bez kůže,

Popis výrobce

Rodina farmáře Koláře hospodaří na 850 ha půdy již od roku 1992. Vedle chovu dobytka, kuřat, vepřového ale také rostlinné produkce se od roku 2013 stará také o rybářství Kolář na Vysočině. Vedle klasického chovu pstruha se Rybářství Kolář může pochlubit také dlouhodobým chovem Sivena - velmi chutné a oblíbené ryby u šéfkuchařů v celém světě. Celkem 150 rybníků skýtá rybářství Kolář. Nádherná a zdravá příroda Vysočiny přilákala rodinu Kolářových k péči o naše další národní bohatství - ČESKÉHO PSTRUHA, ale také Sivena, Lína, dravce,  Candáta, Štiku či další vynikající sladkovodní ryby.

Rybářství Kolář postupně převzalo také rybářství Velké Meziříčí, které patří již přes 40 let k tradičním producentům tržního pstruha. „Na tradici pstruhařství, založenou tehdejším podnikem státního rybářství v 60. letech minulého století chceme navázat poctivou prací a rodinnými zkušenostmi v oblasti zemědělství .

Pstruh duhový není v Evropě původním druhem ryby. Byl dovezen ze Severní Ameriky a jeho původním domovem je severní Tichomoří od Kalifornie přes Britskou Kolumbii a Aljašku až na Kamčatku. Podobně jako pstruh obecný vytváří celou řadu forem (mořskou, jezerní, potoční a různé zeměpisné variety). Ve vnitrozemí vytváří pstruh duhový menší a barevnější formy a právě některé z nich se staly základem pro šlechtění hospodářských linií chovaných dnes uměle po celém světě.

 Chceme udržet kvalitní a vysokou produkci pstruha duhového. Pro tento cíl proběhne modernizace středisek výkrmu ve Velkém Meziříčí a Ujčově, a dále je v plánu nákup jednotných lépe rostoucích linií pstruha duhového také z Dánska, které svou roční produkcí pstruhů překračuje hranici 30.000 tun. Do Čech byl pstruh duhový poprvé dovezen v roce 1888 z Německa. Pozdější dovozy ve 20. století pocházely zejména z chovů v Dánsku a jejich základem by měla být jezerní forma z jezera Kamloops v Britské Kolumbii.

Chov pstruhů duhových v bazénech, rybnících i klecích ponořených ve vodě přehradních nádrží dnes nese veškeré známky moderních hospodářských velkochovů.

Portfolio výrobků: Kapr půlený, Kapr porce, Pstruh duh.kuchaný, Pstruh fileta s kůží, Pstruh fileta bez kůže, Siven kuchaný, Siven fileta s kůží, Siven fileta bez kůže, Pd+Si losos.kuchaný, Pd+Si los.fil.s kůží, Pd+Si los.fil.bez kůže

Pstruha z Rybářství Kolář prodáváme čistě čerstvě kuchaného nebo vakuovaného formou filety či celé ryby bez jakýchkoliv přídavků. Je nutné celoročně probíhající produkci v živé rybě udržovat v pohybu za pomoci zpracování ve vlastní firemní zpracovně ryb. Ta naše po nelehkém boji s přísnými evropskými normami o požadavcích na zpracování potravin prošla koncem ledna 2004 přímou kontrolou evropských komisařů, a i když je stále co vylepšovat, obdržela potřebné veterinární schvalovací číslo CZ 6634, které nám umožňuje nabídnout naše zpracované ryby z Vysočiny v rámci České republiky a po vstupu do EU i do celé Evropy. Protože máme zpracovnu menšího formátu, jsme zaměřeni především na výrobu chlazené a mražené opracované a porcované ryby nebo filet z našich ryb, především pstruha duhového.

Kde může zákazník výrobky koupit? Přímo v našich prodejnách, dále v síti MAKRO, Náš grunt, e-shop Svět bedýnek.

раскрутка продвижение оптимизациязанятия йогой для начинающихfemale esscortsнгоронгоро национальний парк

Fotogalerie

<
>