Výrobce

Bidvest Kralupy s.r.o.

Obchodní název: Bidvest Kralupy s.r.o.

Kraje: Středočeský kraj

Obory: Maso a masné výrobky, Mražené krémy, Ryby a ostatní vodní živočichové

Obdržená ocenění:

<
>

Kontaktní informace

Adresa: V Růžovém údolí 553, Kralupy nad Vltavou

Telefon: +420 315 706 111

Fax: +420 315 706 222

E-mail: bidvest@bidvest.cz

WWW: www.zverina-petron.cz

Seznam výrobků se značkou Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou ČR

celé portfolio výrobků,

Popis výrobce

Společnost Bidvest Kralupy s.r.o. vznikla v roce 2002. V současné době se skládá ze 3 divizí, které denně zpracovávají čerstvé maso z ryb, vepřové, hovězí a zvěřinové maso. Nejnovější divizí je zvěřinový provoz, který byl otevřen 12. prosince 2012. V něm se vyrábějí výrobky pod značkou Petron, která vznikla jako podpora vstupu zvěřinových výrobků na český trh. Důraz je kladen na kvalitu vstupní suroviny, pečlivost opracování a vysoké standardy balení. Produkty značky Petron by se měly na trhu prosadit svoji nadstandardní kvalitou a příznivou cenou.

Zpracovatelský závod je registrovaným závodem na zpracování zvěřinového masa Denně je zásobován zvěřinou přímo z českých lesů a vyhovuje veškerým hygienickým normám. Nově byl certifikován dle mezinárodních norem BRC a IFS. Snaha o nabídnutí kvalitního produktu začíná již výkupem zvěře, který probíhá v kůži přímo u prověřených mysliveckých sdružení z celé České republiky. Spolupráce probíhá s vytipovanými subjekty, které se o zvěřinu starají dle mysliveckého práva při současném dodržení veškerých předpisů a zvyklostí. Po příjmu zvěře v Kralupech jsou jeleni, srny, daňci, divoká prasata, mufloni a pernatá zvěř prohlédnuti úředním veterinárním lékařem a jen takové kusy, které nevykazují známky nákazy, jsou uvolněny ke stažení z kůže. Po stažení následuje opět prohlídka, po jejímž úspěšném průběhu je maso označeno jako vhodné k lidské spotřebě a pokračuje k procesu bourání. Zde je rozděleno do požadovaných částí a pečlivě kuchyňsky upraveno. Veškeré činnosti probíhají za přísných hygienických předpisů. Na konci výrobního řetězce je maso zabaleno a buď připraveno k expedici jako chlazené zboží, nebo šokově zmrazeno, aby nedošlo k poškození svalových vláken a uskladněno jako hluboce zmrazené zboží.

Společnost vyrábí zvěřinové produkty z jelena, daňka, divokého prasete (kýta, hřbet, svíčková, plec, guláš), srny a muflona (kýta, hřbet, plec, guláš) a pernaté zvěře (bažant, divoká kachna). Všechny výrobky pod značkou Petron jsou v kuchyňské úpravě. Nabízíme převážně zboží hluboce zmrazené, které je však zamrazeno šokově tak, aby jeho kvalita neutrpěla. V podzimních a zimních měsících lze pod značkou Petron zakoupit i zvěřinu chlazenou.

Kde může zákazník výrobky koupit?

Výrobky jsou určeny pro gastronomické provozy i konečného zákazníka. V současné době probíhají jednání s retailovými řetězci o zařazení položek pod značkou Petron, maso se začne objevovat i na pultech maloobchodních prodejců.

раскрутить сайт самому googleзебра фитнес клуб на братиславскойfilipina escorts in dubaiтанзания туры цены 2015